دوشنبه 4 بهمن 1395 _ 25 ربيع الثاني 1438 _ 23 ژانویه 2017

آمار سايت

تاریخ : دوشنبه 5 مهر 1395     |     کد : 88

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلات تکمیلی مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون استعداد درخشان سالتحصيلي 96-95

«اطلاعیه»

ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلات تکمیلی

مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 96-95

(پذیرفته شدگان بدون آزمون- استعداد درخشان)

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان رشته های مختلف مقطع کارشناسی ارشد استعداد درخشان این دانشگاه، به اطلاع می رساند:

1- ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان به صورت اینترنتی انجام می پذیرد، لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری شود.

- پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد از روز شنبه مورخ 10/07/95 لغایت روز یکشنبه مورخ 11/07/95 با مراجعه به وب سایت دانشگاه به آدرس اینترنتی WWW.azaruniv.ac.ir   ، نسبت به ثبت نام اوّلیه اینترنتی اقدام نمایند.

توضیحات:

1- مراحل ثبت نام عبارتند از:

مرحله اوّل: ثبت نام در سامانه آموزشی داوطلبان پذیرفته شده به آدرس http:// sama. azaruniv.ac.ir/samaweb/applicantlog.asp

یادآوری: کلیه پذیرفته شدگان هنگام ثبت نام اینترنتی فرم‌های مورد نیاز ثبت نام را از سامانه ثبت نام دانلود نموده و پس از تکمیل نمودن این فرم‌ها، متعاقباً به صورت حضوری به آموزش دانشکده های مربوط تحویل نمایند.

مرحله دوّم: ثبت نام در سامانه خوابگاهها به آدرس  http://dormitory.azaruniv.edu

2- حضور در کلاس ها از روز شنبه مورخ 10/07/95 با مراجعه به دانشکده های مربوط.

3- کلیه پذیرفته شدگان بعد از حضور در کلاسهای درسی طبق جدول زمان بندی ثبت نام اعلام شده از سوی دانشکده ها با ارائه مدارک ذیل نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام اقدام نمایند:

مدارک لازم برای ثبت نام:

1- عکس 4*3     12 قطعه

2- اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه 4 سری تصویر (تصویر کلیه صفحات شناسنامه به همراه کارت ملی در یک صفحه A4

اسکن شده و کپی تهیه شود).

3- کارت پایان خدمت یا معافیت دایم یا پزشکی و تصویر آن (پشت و رو) و یا نامه ابطال معافیت تحصیلی برای دانشجویان سال آخر

و تصویر آن(دانشجویان پسر).

4- اصل مدرک کارشناسی یا اصل گواهی تأیید شده دانشگاهی با ذکر معدل و یا ارائه ریزنمرات تحصیلی.

5- حکم مرخصی سالانه یا نامه موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

6- شناسنامه سرپرست خانواده و 1 سری تصویر از تمام صفحات (مورد نیاز اداره رفاه دانشجویی).

نوشته شده در   دوشنبه 5 مهر 1395  ساعت  14   توسط   مدير سايت معاونت آموزشی و تحصيلات تكميلي