دوشنبه 4 بهمن 1395 _ 25 ربيع الثاني 1438 _ 23 ژانویه 2017

اطلاعيه مهم ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته های مختلف آزمون سراسری سال 95

« اصلاحیه اطلاعیه»

ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته های مختلف آزمون سراسری سال 95

ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان رشته های مختلف مقطع کارشناسی این دانشگاه، به اطلاع می رساند:

1- ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان به صورت اینترنتی انجام می پذیرد، لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشگاه  جداً خودداری شود.

- پذیرفته شدگان از روز شنبه مورخ 03/07/95  لغایت روز سه شنبه مورخ  06/07/95 با مراجعه به وب سایت دانشگاه به آدرس اینترنتی WWW.azaruniv.ac.ir   ، نسبت به ثبت نام اوّلیه اینترنتی اقدام نمایند.

توضیحات:

1- مراحل ثبت نام عبارتند از:

مرحله اوّل: ثبت نام در سامانه آموزشی داوطلبان پذیرفته شده به آدرس http:// sama. azaruniv.ac.ir/samaweb/applicantlog.asp

یادآوری: کلیه پذیرفته شدگان هنگام ثبت نام اینترنتی فرم‌های مورد نیاز ثبت نام را از سامانه ثبت نام دانلود نموده و پس از تکمیل نمودن این فرم‌ها، متعاقباً به صورت حضوری به آموزش دانشکده های مربوط تحویل نمایند.

مرحله دوّم: ثبت نام در سامانه خوابگاهها به آدرس  http://dormitory.azaruniv.edu

2- حضور در کلاس ها از روز شنبه مورخ 10/07/95 با مراجعه به دانشکده های مربوط.

3- کلیه پذیرفته شدگان بعد از حضور در کلاسهای درسی طبق جدول زمان بندی ثبت نام اعلام شده از سوی دانشکده ها با ارائه مدارک ذیل نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام اقدام نمایند:

مدارک لازم برای ثبت نام:

1- اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه 4 سری کپی (صفحه اوّل شناسنامه و کارت ملی در یک صفحه  A4اسکن شده و کپی تهیه شود).

2- عکس 4*3     12 قطعه

3- اصل گواهی موقت یا دائم دوره پیش دانشگاهی، اصل گواهی موقت یا دائم دوره متوسطه، اصل‌ریزنمرات 102 واحدی دوره متوسطه (از هر کدام یک سری کپی).

(لطفاً از مدارک تحصیلی 1 سری کپی تهیه و نزد خودتان نگهدارید).

4- اصل کارت پایان‌خدمت و یا کارت معافیت دائم یا پزشکی و یک برگ کپی آن یا اصل برگه اعزام به خدمت بدون غیبت مخصوص برادران و یک برگ کپی آن.

5- اصل برگ اعلام وضعیت تحصیلی دانش آموزان پسر به نظام وظیفه (فرم 4) درصورت نبودن این برگ، پلیس 10+ از صدور معافیت تحصیلی ممانعت به عمل خواهد آورد. جهت دریافت این برگ به مراکز پیش دانشگاهی محل تحصیل مراجعه نمائید.

6- ارائه رسید پستی مربوط به تأییدیه تحصیلی (فقط دوره پیش دانشگاهی)، برای اخذ تأییدیه به دفاتر پیشخوان خدمات دولت مراجعه شود.

7- شناسنامه سرپرست خانواده و 1 سری تصویر از تمام صفحات (مورد نیاز اداره رفاه دانشجویی).

نوشته شده در   چهارشنبه 31 شهريور 1395  ساعت  12   توسط   مدير سايت معاونت آموزشی و تحصيلات تكميلي
ویرایش شده در چهارشنبه 31 شهريور 1395 ساعت 12 توسط مدير سايت معاونت آموزشی و تحصيلات تكميلي