يکشنبه 5 خرداد 1398 _ 21 رمضان 1440 _ 26 مه 2019

تاریخ : سه شنبه 9 بهمن 1397     |     کد : 116

سامانه مدیریت درخواست های دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، راه اندازی شد

با هدف تسهیل در ارسال "درخواستهای مختلف دانشجویان"
 سامانه مدیریت درخواست های دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، راه اندازی شد
.

دکتر منصور ایمانپور معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، از راه اندازی و شروع بکارسامانه مدیریت درخواست های دانشجویان خبر داد و گفت: در فاز اول این سامانه درخواست های مهمان، تک درس، مرخصی تحصیلی، بازگشت به تحصیل، گواهی اشتغال به تحصیل، انصراف از تحصیل و درخواست حذف ترم و همچنین تغییر پسورد سامانه تغذیه و درخواست حل مشکلات احتمالی در رزرو و ...  بارگذاری و فعال شده است.
ایمانپور با اشاره به این نکته که کلیه دانشجویان با مراجعه به سامانه سما قادر به ثبت درخواست های خود می باشند گفت: به زودی پذیرش درخواست های دانشجویان به شکل دستی  از دستور کار خارج ، و به مرور زمان و در آینده نزدیک تمامی  درخواست های دانشجویان در سامانه مذکور وارد و فعال خواهند شد.
وی در پایان افزود: در این سامانه دانشجویان ارجمند قادر به ثبت درخواست و پیگیری نتیجه درخواست خود می باشند لذا روسای آموزش دانشکده ها، مدیران گروه و سایر مسئولان ذی ربط با مراجعه به سامانه سما می توانند نسبت به بررسی درخواست های کلیه دانشجویان، اقدام نمایند.
سامانه سما :

توضیحات تکمیلی دکترسیروس اسدیان مدیر کل آموزش، را بصورت صوتی دریافت نمائید:

جهت دانلود کلیک نمائید.

نوشته شده در   سه شنبه 9 بهمن 1397  ساعت  15:22   توسط   مدير سايت معاونت آموزشی و تحصيلات تكميلي
ویرایش شده در چهارشنبه 10 بهمن 1397 ساعت 11:33 توسط مدير سايت معاونت آموزشی و تحصيلات تكميلي
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :