چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398 _ 19 شعبان 1440 _ 24 آوریل 2019

تاریخ : شنبه 15 دي 1397     |     کد : 114

اطلاعيه بورس تحصيلي دولت مجارستان

اعطاي بورس در مقاطع تحصيلات تكميلي

(( اطلاعیه بورس تحصیلی مجارستان -2020 9201))
نظر به اقدامات و تلاش های بعمل آمده و پیرو مذاکرات بنیاد بورس دولت مجارستان با اعطای تعدادی بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی  (ترجیحاً دکتری  PHD ) در رشته های تحصیلی مختلف برای سال تحصیلی 2020-2019 موافقت نموده است.
بر همین اساس و بنا به سیاستهای اعطایی بورس دولتهای خارجی علاقمندان می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی :
( https://apply.stipendiumhungaricum.hu )
 نسبت به ثبت نام اولیه در رشته ها و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (grad.saorg.ir) و رشته ها و دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ( edd.behdasht.gov.ir )، و اخذ کد 5 رقمی از سامانه فوق الذکر اقدام نمایند.
ضروری است متقاضیان از طریق سامانه اطلاع رسانی اداره کل بورس و اعزام دانشجویان به آدرس Scholarship.Saorg.ir نسبت به ثبت نام در سامانه جامع دانشجویی (سجاد) از تاریخ 11 دیماه 1397 برابر با 1 ژانویه 2019  تا پایـان وقـت اداری مـورخ 25 دیماه 1397 برابر با 15 ژانویه 2019 اقدام نمایند.
  • بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر به هیچ گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • لازم به ذکر است این ثبت نام به منزله ثبت نام اولیه می باشد و ارزیابی و تایید نهایی پذیرش متعاقباً اعلام خواهد شد.
  • انتخاب متقاضیان برتر براساس سوابق تحصیلی، نمره زبان انگلیسی، سایر توانمندی های علمی و همچنین ارزیابی مصاحبه دانشگاه پذیرنده انجام می گیرد.
  • طبق سیاست های کلی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین اصلاح ماده 35 معافیت تحصیلی مجلس شورای اسلامی مورخ 11/6/1396 درخصوص متقاضیان دیپلمه برای ادامه تحصیل در دانشگاه ها را صرفاً محدود به دانشگاه های داخل کشور نموده است لذا بورس دولت های خارجی برای دوره های شروع از دیپلم ( کارشناسی و عمومی رشته های پزشکی ) در اولویت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نمی باشد.
  • در سال جدید تحصیلی، امکان درخواست مرخصی حتی برای ( یک یا دو ترم ) وجود نخواهد داشت.

نوشته شده در   شنبه 15 دي 1397  ساعت  14:59   توسط   مدير سايت معاونت آموزشی و تحصيلات تكميلي