سه شنبه 29 آبان 1397 _ 12 ربيع الأول 1440 _ 20 نوامبر 2018

تاریخ : دوشنبه 30 مهر 1397     |     کد : 109

پنجمین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه در سال 97

موافقت با ارتقاي مرتبه علمي 5 نفر از اعضاي هيئت علمي دانشگاه

پنجمین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه در سال 1397 در روز چهارشنبه مورخ 25/07/97 تشکیل و در خصوص موارد مطروحه تصمیماتی به شرح ذیل، موافقت به عمل آمد.

1- با تقاضای ارتقاء آقای دکتر محمدرضا ساویز عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.
2- با تقاضای‌ ارتقاء آقای دکتر امیرحسین مصفا عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.
3- با تقاضای‌ ارتقاء آقای دکتر بهروز خیرفام عضو هیأت علمی گروه آموزشی ریاضی کاربردی از مرتبه دانشیاری به استادی موافقت به عمل آمد.
4- با تقاضای‌ ارتقاء آقای دکتر ناصر عیوضیان کاری عضو هیأت علمی گروه آموزشی گیاهپزشکی از مرتبه استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.
5- با تقاضای‌ ارتقاء آقای دکتر مجتبی رنجبر عضو هیأت علمی گروه آموزشی ریاضی کاربردی از مرتبه استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.

نوشته شده در   دوشنبه 30 مهر 1397  ساعت  10:54   توسط   مدير سايت معاونت آموزشی و تحصيلات تكميلي